OPRACHTGEVERS

Van Loon Shipping transporteert vloeistoffen voor de grote industrie. Met vele opdrachtgevers wordt al gedurende vele jaren samengewerkt. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere Interstream, Trendco en TankMatch.

,,Van Loon Shipping hecht veel waarde aan continuïteit. Een belangrijk baken binnen ons bedrijf,’’ zegt directeur Arjan van Loon.

OPDRACHTGEVERS

TANKMATCH

TankMatch, dé dienstverlenende onderneming met een specialisme in het vervoer van minerale olieproducten, vloeibare chemicaliën en gassen en duurzame vloeibare producten. Wij vervoeren over het spoor, over rivieren en kanalen en via de zeehavens van Europa.

 Bekijk de website

INTERSTREAM

Als binnenvaartbevrachter in vloeibare producten zoals aardolie- en chemieproducten en vegoil richt Interstream Barging zich op West-Europa. In deze regio zijn wij qua tonnage de absolute marktleider. Onze vloot bestaat uit circa 135 schepen, waarvan 29 schepen in eigen rederij.

 Bekijk de website

TRENDCO

Trendco is ruim 35 jaar actief in de binnenvaart. Met een ervaren en professioneel team wordt er continu gewerkt om de transporten zo effectief en efficiënt mogelijk uit te voeren. De bevrachters zijn zeer enthousiast en betrokken en hebben een uitgebreide achtergrond in de scheepvaart.

 Bekijk de website